Kredietkaart vergelijken

Alternatief prepaid kredietkaart

Sommige prepaid kredietkaarten kunnen prijzig zijn. Voorafbetaalde creditcards zijn in elk geval duurder in gebruik dan klassieke kredietkaarten. Maar indien u in aanmerking komt voor een Classic Visa kaart met een kleine geldreserve dan heeft u aan deze kredietkaart een volwaardig alternatief voor een prepaid creditcard.

Beeldbronnen

  • Prepaid kredietkaart alternatief: Owned by the author

VISA kaart met geldreserve

Deze VISA kaart is een echte kredietkaart in de vorm van een kredietopening. Deze kredietopening is van onbepaalde duur. Deze VISA kredietkaart kan gekoppeld worden aan uw bestaande zichtrekening. U hoeft dus niet van bank te veranderen.

Beeldbronnen

  • Vrouw met kredietkaart: Owned by the author

Visa geldreserve – Visa kaart

U heeft uitstel van betaling als u betaald met een Visa kredietkaart. Betalen met een Visa kredietkaart geeft u gemiddeld 3 weken gratis krediet. Dat betekent 0% interest op een uitgaven limiet van € 2.500 per maand.

Beeldbronnen

  • Beobank Visa: Owned by the author

Voorafbetaalde kredietkaart

Voorafbetaalde kredietkaarten kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Een voorafbetaalde kredietkaart is bijvoorbeeld handig voor iedereen die principieel tegen kredietkaarten is maar toch van de voordelen van een kredietkaart wil genieten.

Beeldbronnen

  • Debitcard: Owned by the author