Overname lening vergelijken

Uw krediet herzien?

Samenvoegen van uw leningen. Minder per maand afbetalen? Wat meer ademruimte door overname van leningen? Heeft u verschillende kredieten die u in één lening op afbetaling wil omzetten ? U kan uw leningen hergroeperen met een nieuwe lening op afbetaling.

Beeldbronnen

  • Minilening: Owned by the author

Samenvoegen van uw bestaande leningen

U heeft verschillende leningen lopen? U heeft het saldo van uw kredietkaart bijna volledig opgenomen? Naast uw bestaande leningen heeft u onverwachte uitgaven? In deze situaties kan u een financieel duwtje in de rug waarschijnlijk best gebruiken.

Beeldbronnen

  • hypotheek-berekenen: Owned by the author

Overname hypotheek

Het overnemen van uw bestaande hypotheek komt er op neer dat de bestaande hypotheeklening wordt afgesloten en betaald met het nemen van een nieuwe hypotheek. Als de intrestvoet nu een pak lager ligt dan wat u kreeg bij het nemen van uw huidige hypothecaire lening dan is het vaak voordeliger om de oude hypotheek te laten overnemen.

Beeldbronnen

  • Hypotheeklening: Owned by the author

Hypotheeklening oversluiten

Een bestaande hypotheek herfinancieren betekent dat de bestaande hypotheeklening wordt afgesloten. De hypothecaire lening wordt betaald met het nemen van een nieuwe 125% hypotheeklening. Indien de intrestvoet van uw huidige hypothecaire lening hoger is dan de intrestvoet van een nieuwe hypotheeklening, dant loont het vaak om uw hypotheek te laten oversluiten.

Beeldbronnen

  • Rekenmachine: Owned by the author

Herfinanciering hypothecaire lening

U zoekt ademruimte in uw huishoudbudget? Met een herfinanciering hypothecaire lening bekomt u net dat. Er zijn verschillende redenen waarom u een hypotheeklening zou laten overnemen. Wat uw reden ook is, ga niet overhaast te werk.

Beeldbronnen

  • hypotheek-berekenen: Owned by the author