Prepaid creditcards vergelijken

Prepaid debetkaart voor kinderen

In het artikel over het gebruik van een prepaid debetkaart had ik het al over kinderen, jonge tieners die leren omgaan met geld. Een prepaid debetkaart kan een hulpmiddel zijn om tieners hun wekelijks of maandelijks zakgeld te betalen. In het Verenigd Koninkrijk is er een controverse ontstaan omdat kinderen vanaf 8 jaar een prepaid debetkaart op naam kunnen krijgen.

Beeldbronnen

Skrill Mastercard

Uit de vele vragen die we hebben gekregen en reacties op forums blijkt dat het voor veel mensen niet duidelijk is hoe een prepaid creditcard zoals de Skrill Mastercard. Vooral het aspect van uploaden, opladen, opwaarderen of overschrijven naar een prepaid creditcard is blijkbaar niet altijd even duidelijk. Na ontvangst van uw Skrill Mastercard via de post moet ze online geactiveerd worden. Het is pas na activatie van uw prepaid creditcard dat u de creditcard kan uploaden.

Beeldbronnen

  • skrill-prepaid-mastercard: Owned by the author

Prepaid creditcard voor iedereen

Prepaid creditcards hebben geen kredietrisico omdat ze voorafbetaald zijn. Hierdoor kan iedereen een Prepaid creditcard aanvragen ongeacht hun kredietwaardigheid. Een Prepaid creditcard biedt de kaarthouder het gemak om de uitgaven onder controle te houden. Met een Prepaid creditcard kan men immers geen schulden maken.

Beeldbronnen

  • Creditcard met doorlopend krediet: Owned by the author

Prepaid betaalkaart in België

Het is geen echte kredietkaart en het is ook geen proton- of Pay&Go-kaart. Voor je ze kan gebruiken, moet je er eerst geld op zetten. Je moet ze dus opladen.

Beeldbronnen

  • Debitcard: Owned by the author

Gebruik prepaid creditcard

Gebruik prepaid creditcard voor tieners en studenten. Het kan een hulpmiddel zijn om tieners hun wekelijks of maandelijks zakgeld te betalen.

Beeldbronnen

 Page 1 of 2  1  2 »