Een Nederlandse aanbieder van minilening is Cashper.nl. Voor de aanvraag van een minilening, de allereerste maal, is een bezoek aan de website van Cashper.nl nodig. Door middel van een schuifbalk geeft u aan voor welk bedrag u kiest en over welke periode u dit minikrediet wil terugbetalen. Voor minikredieten liggen die bedragen tussen € 100 en € 600. Bevestig uw keuze door te klikken op ‘Kies mini lening’. Geef op het aanvraagformulier naam, geboortedatum, een e-mailadres en uw mobiel telefoonnummer op. Zodra de minileningaanvraag bij Cashper.nl is toegekomen zal u gevraagd worden om uw klantaccount te activeren en enkele documenten toe te sturen. Zodra de verzochte documenten zijn toegekomen is uw aanvraag minikrediet afgerond. Cashper.nl houdt u verder op de hoogte via e-mail en SMS.

Uw ingebrachte en doorgezonden gegevens worden door Cashper.nl op correctheid gecontroleerd. Terwijl met minikredieten er geen kredietcontrole bij Bureau Krediet Registratie verplicht is, wenst een kredietaanbieder uiteraard ook kredietgaranties. Een kleine controle op kredietwaardigheid, zonder BKR-toetsing, wordt wel uitgevoerd aan de hand van uw gegevens. Uw aanvraag krijgt een kredietscore die afhankelijk is van de postcode waar u woont, uw inkomen en uw leeftijd. Zo moet u minimum 21 jaar zijn een wonen in Nederland. U wordt van deze kredietscore op de hoogte gebracht via SMS.

Van zodra u een klantenaccount heeft bij Cashper.nl en uw eerste minilening heeft afgelost, kan u gebruik maken van hun Sms-dienstverlening. Hierbij kan u kiezen uit twee bundels.
De SMS bundels zijn comfort bundel Gemak en super bundel Snel. Als u bijvoorbeeld gebruik maakt van de super bundel Snel waarbij u € 200 wenst te lenen en terugbetalen na 30 dagen, dan stuurt u: “SNEL + 200 + 30 + AKKOORD” naar 7272. Vervolgaanvragen kunnen natuurlijk nog steeds opgestart worden via de website van Cashper.nl.

Over Cashper

Cashper is een grote online aanbieder in kleine, alledaagse geldzaken.
Zij bieden mini kredieten van € 100 tot maximaal € 600, die passen binnen elk budget. Consumenten kunnen een minilening aanvragen, die rechtstreeks op hun bankrekening worden gestort. De looptijd hierbij is standaard 15 of 30 dagen.

Meer informatie over Cashper minilening

Ik stuur mijn aanvraag door

 

 

 

Trefwoorden: