Spring naar de inhoud

VISA kaart met geldreserve

Een kredietkaart met een geldreserve vanaf € 500.

VISA kaart met kredietopening

De VISA kaart van Beobank is een echte kredietkaart in de vorm van een geldreserve. Deze geldreserve is van onbepaalde duur. Deze VISA kaart kan gekoppeld worden aan uw bestaande zichtrekening. U hoeft dus niet van bank te veranderen.

Er wordt u een gebruikslimiet toegestaan in functie van uw kredietaanvraag. De VISA kaart van Beobank is dus een permanente geldreserve waarbij u zelf bepaalt welke bedragen u opneemt. U mag deze bedragen opnemen naar eigen goeddunken. De geldreserve ligt tussen de € 500 en € 10.001 en wordt bepaald bij uw kredietaanvraag.

Met de VISA kaart van Beobank heeft u echt krediet. Een kredietopening, ook wel revolving credit genoemd, staat u toe om aan uw eigen tempo af te lossen. De minimale aflossing bedraagt 5% van het verschuldigd saldo. Verder kiest u hoeveel u terugbetaalt, afhankelijk van uw mogelijkheden, elke maand opnieuw.

Na ontvangst van de Beobank VISA kaart kan u eventueel het gewenste kredietbedrag zelf afhalen bij een Bancontact-automaat. Verder kan u nog per telefoon of per fax vragen om geld te storten op uw bestaande zichtrekening. Deze Visa kaart is echt zo eenvoudig als een Bancontact-kaart. De Beobank Visa kaart is de ideale aanvulling van uw klassieke bankkaart.

Indien u contant betaalt op het einde van de maand, betaalt u geen interesten op deze Visa kaart. Enkel vanaf het ogenblik dat u het beschikbaar krediet aanspreekt betaalt u maandelijks interesten. De kosten van het krediet zijn afhankelijk van het toegekende kredietbedrag.

Een kredietkaart met kredietopening biedt u de mogelijkheid tot gespreide betaling. Verder heeft u dezelfde mogelijkheden als een kredietkaart zonder kredietopening. U kan de kredietkaart gespreid afbetalen gebaseerd op de grootte van de kredietlijn of reserve van aan uw kredietopening gekoppeld is. De kredietlijn bepaald u zelf, mits goedkeuring van de kredietverstrekker, op het moment van het afsluiten van de kredietopening. Ondanks dat een kredietkaart met kredietopening eigenlijk een consumentenkrediet is, is er geen beperking in de looptijd van de lening. Deze vorm van persoonlijke lening is voor onbeperkte duur, zonder vast afbetalingsplan en u neemt slecht het geld op wat u nodig heeft. De maandelijkse afbetaling beperkt zich vaak tot 5 à 10% van de kredietlijn met een minimum van 25 tot 50 Euro.

Voordelen van kredietkaart VISA van Beobank

  • U kan genieten van een cash geldreserve.
  • Goedkope VISA kaart door jaarlijkse kaartbijdrage van € 5.
  • U beheert uw rekening online
  • Aankopen wanneer u maar wilt en op uw eigen ritme terugbetalen.
  • Aankopen in de 24 miljoen verkooppunten met een VISA logo wereldwijd.
  • Kopen via internet en telefoon.
  • Lenen via Visa netwerk.

Meer informatie Visa kaart nodig?