Spring naar de inhoud

Virtual prepaid card

VCC of virtual creditcard verkrijgbaar in België en Nederland.

Virtuele kredietkaart

Virtuele kredietkaarten zijn heel vaak als extra veiligheid en dienstverlening verbonden aan prepaid creditcards.
Bij online betalingen verhoogd het concept van een wegwerp virtuele kredietkaart de veiligheid, net omdat het nummer maar eenmaal gebruikt kan worden. Bij elke afzonderlijke aankoop genereert men eenvoudig een nieuw en eenmalig te gebruiken kredietkaart.

Een virtual creditcard nummer (vcc-nummer) wordt gebruikt om veilig aankopen via internet of telefonische aankopen te verrichten zonder uw echte kredietkaart te moeten gebruiken. Virtual creditcard nummers zijn dan ook letterlijk wegwerp kredietkaartnummers voor éénmalig gebruik.

Wegwerp kredietkaartnummers verhogen uw privacy en veiligheid omdat ze na gebruik niet meer gebruikt kunnen worden. Met een tijdelijk kredietkaartnummer (virtual creditcard nummer) worden uw persoonlijke gegevens nooit meegedeeld. Iemand die onverhoopt het kredietkaartnummer achterhaald kan er niets mee doen.

Sommige aanbieders voorzien in een virtual creditcard generator die gratis gedownload kan worden om te gebruiken op uw eigen computer. Maar de meeste van de kaarten hebben een Android applicatie die een ingebouwde generator hebben. Weer bij andere is de creditcard generator enkel op de website van de aanbieder te vinden.

Bij sommige zijn er zelfs geen activatiekosten, geen maandelijks kostprijs, geen jaarlijkse bijdrage. Gratis kredietkaart dus? Niet echt! Voor online aankopen verschillend van de munt van uw e-account (Euro) betaalt u wisselkoerskosten. Voor geld storten op uw e-account wordt u uitsluitend een percentage aangerekend indien u dit niet met een Europese (SEPA) bankoverschrijving uitvoert. Aankopen met uw virtual creditcard online in de eigen munteenheid (Euro) zijn steeds gratis.

Via enkele Engelse financiële dienstenverleners kan u bij ons een gratis Virtual MasterCard (virtuele kredietkaart) aanvragen. U betaald uitsluitend transactiekosten van uw verrichtingen. Virtuele creditcards zijn handig als u uitsluitend online aankopen verricht via webwinkels.

Mogelijkheden van uw prepaid Virtual Creditcard

  • Genereer creditcard nummers voor eenmalig gebruik voor veilig online betalen en telefonisch winkelen.
  • Geen maandelijkse kosten en gratis point-of-sale transacties.
  • Beschikbaar als applicatie op uw eigen computer, Android app of via Web-versie.
  • Prepaid virtual creditcard wordt wereldwijd aanvaard.
  • Virtual creditcard maakt gebruik van het Mastercard of Visa netwerk.
  • Alle aanvragen worden aanvaard en goedgekeurd.
  • Budget kan perfect onder controle gehouden worden – geen krediet verlening – geen schulden.

Meer informatie over virtuele kredietkaart?