Spring naar de inhoud

Visa Prepaid Card

Kredietkaart zonder bewijs van inkomen

Visa kredietkaart
Virtuele kredietkaart

Kredietkaarten zijn tegenwoordig vrijwel onmisbaar, vooral op het internet. Veel producten verkrijgbaar op het internet zijn in het buitenland vaak aanzienlijk goedkoper dan hier in België. Zonder kredietkaart is online winkelen in het buitenland zeer moeilijk tot bijna onmogelijk.

Nadeel is dat bij het aanvragen van een kredietkaart nogal wat eisen gesteld worden. Wat als u niet in aanmerking komt voor een kredietkaart bij uw bank? Wat als u geen vast of maar een beperkt inkomen heeft? Maar u wil toch genieten van de voordelen van een kredietkaart? Dan is een voorafbetaalde kredietkaart of prepaid creditcard een oplossing. Geld storten op kredietkaart is het enige dat u nog hoeft te doen.

U kan genieten van een bankrekening in Duitsland gekoppeld aan uw prepaid Visa kaart. U kan geld overschrijven naar deze bankrekening via Europese overschrijving met IBAN en BIC.

Een prepaid visa is bedoeld om mensen een voorafbetaald bedrag ter beschikking te stellen zonder schulden te maken. Een prepaid visa kan u opwaarderen of opladen door geld op de kredietkaart te storten via overschrijving. U heeft geen krediet, u betaalt immers vooraf, daardoor kan u geen schulden maken.

Bewijs van inkomsten overbodig

Om bovengenoemde redenen hoef je geen bewijs van inkomen te leveren. Deze prepaid creditcard is vlot verkrijgbaar voor werklozen, studenten en mensen met een laag inkomen. U kan genieten van alle voordelen van een kredietkaart ongeacht uw inkomsten.

Gebruik uw prepaid debetkaart Visa als een klassieke Visa kaart

Deze kredietkaart is een volwaardige Visa kaart bruikbaar online en offline. De Visa kredietkaart is bruikbaar in België en 226 andere landen. Namelijk overal waar Visa wordt geaccepteerd. Aankopen in de 24 miljoen verkooppunten met een VISA logo wereldwijd.

Betaal uw downloads snel en veilig

Deze Visa Debit Card is het ideale betaalmiddel voor internet. Met de Visa Debit Card kunt u bij miljoenen verkopers over de hele wereld snel en veilig betalen. Zo accepteren heel wat online reisbureaus, downloadplatforms, online games en winkels Visa als betaalwijze.

Contant geld opvragen bij geldautomaten

U kan ook contant geld opvragen met deze prepaid visa bij de geldautomaten in binnen- en buitenland. Hiervoor staan de 900.000 geldautomaten van het wereldwijde VISA netwerk en de talloze bankkantoren voor geldopnames ter uwer beschikking.

Verrichtingen van uw debetkaart Visa online raadplegen

Alle betalingen en ontvangsten zijn opvraagbaar via uw persoonlijk online account. Zo bent u steeds op de hoogte van alle geldtransfers.

Veilligheidsmaatregelingen

De Visa Debit Card wordt uitgegeven door een gerenommeerde geldinstelling. Visa Debit Card is gecertificeerd volgens de Payment Card Industry Data Security-Standard (PCI). De PCI-certificering is een standaard van Visa en MasterCard voor de bescherming van kredietkaartgevens.

Voordelen van deze prepaid visa kaart

  • Aanvraag zonder controle van de zwarte lijst
  • Ook met slecht krediet voor iedereen beschikbaar
  • Volledig beheer en overzicht betalingen online beschikbaar
  • Opladen via internationale overschrijving met SWIFT/BIC code
  • Verbonden aan een Duitse bankrekening
  • Inclusief een Maestro betaalkaart
  • Betaal veilig en gemakkelijk overal op het internet
  • Eenmalige activatiekost van € 39,90
  • Visa kaart is hernieuwbaar zonder bijkomende kosten

Meer informatie over prepaid visa kaart?