Spring naar de inhoud

De geldreserve

Uw geldreserve, een soepel en modern middel om uw budget te beheren

Geldreserve voor onvoorziene (en voorziene) kosten

Geldreserve
Geldreserve – Pixabay

U heeft dringend geld nodig? U bent snel uit de nood met een permanente geldreserve. Een geldreserve is een moderne en soepele manier om uw budget te beheren. Dankzij elke terugbetaling van uw geldreserve verkleint uw maandaflossing. Met een permanente geldreserve beschikt u over een kredietopening vanaf 500 Euro tot maar liefst 5.000 Euro.

U kiest zelf het bedrag van de geldreserve bij de aanvraag van uw kredietopening. De gekozen geldreserve wordt na goedkeuring op uw eigen zichtrekening gestort. Na elke afbetaling van uw geldreserve bouwt u opnieuw uw financiële reserve op. Hierna is deze opnieuw bruikbaar voor opname voor nieuwe uitgaves. Bij elke aflossing heeft u steeds de keuze om de geldreserve volledig of gedeeltelijk terug te betalen zonder boete (herbeleggingskosten). Ook het opnemen van de kredietopening is vrij. Alles kan. Enkel u beslist wat u met uw geldreserve doet. Maakt u gebruik van het totale bedrag uit uw geldreserve of haalt u nu een dan een klein bedrag af?

Kleine geldreserve nodig?

Heeft u reeds voldoende aan een kleine geldreserve van 500 Euro? Of heeft U het liever wat ruimer? Deze kredietlijn kan uitgebreid worden tot 5.000 Euro. De permanente geldreserve van deze geldverstrekker start vanaf een aflossing van 25 Euro per maand. Neemt u niets op van de geldreserve? Dan heeft u geen kosten.

Hoe werkt deze geldreserve?

Na goedkeuring van de permanente kredietopening kiest u voor een bankkaart of laat de gekozen geldreserve binnen de 48 uur op uw zichtrekening storten. U dient geen verantwoording af te leggen over het gebruik van uw gekozen permanente kredietlijn. U heeft altijd extra geld beschikbaar. Uw kredietopening wordt via uw maandelijkse afbetalingen opnieuw aangevuld en dankzij een gedetailleerd maandelijks rekeninguittreksel kan u uw budget op een gezonde manier beheren. Met de bankkaart kan uw al uw uitgaven praktisch beheren. U kan betalen in winkels zoals met bancontact of geld afhalen aan de geldautomaten 24u/24. U heeft onmiddellijk toegang tot uw kredietlijn na akkoord.

Doorlopend krediet, de flexibele kredietvorm

Een lening zonder vaste looptijd is een doorlopend krediet ook bekend als DK. Met een doorlopend krediet mag men de afgeloste bedragen
steeds opnieuw opnemen en de aflossingen zijn altijd boetevrij. De rente bij een doorlopend krediet (DK) is variabel. Een doorlopend krediet is vooral geschikt voor personen die graag een geldreserve achter de hand hebben. Verder is een DK een oplossing voor projecten waarvan de investeringen vooraf moeilijk in te schatten zijn.

Het grote voordeel van een doorlopend krediet is de flexibiliteit. U neemt van de vooraf bepaalde kredietlijn enkel op wat u op dat moment nodig heeft. Er moet enkel rente betaald worden op het opgenomen bedrag en u kiest zelf wat u aflost, volledig boetevrij, zolang u maar aan de minimale aflossing beantwoordt.

Geldreserve bij een vertrouwenspartner

Geplande aankoop of totaal onverwacht, over lenen moet steeds goed worden nagedacht. En deze kredietverstrekker denkt met u mee.
Want denk eraan, geld lenen kost geld! Als u geld leent is het belangrijk dat u bij een vertrouwenspartner terecht kan. Een kredietverstrekker die uw situatie begrijpt en u tijdens de looptijd van uw krediet begeleidt. Vraag nu een gratis en gepersonaliseerd kredietvoorstel aan in alle vertrouwen.

Op deze pagina’s krijgt u een overzicht van de soorten geldreserves en doorlopende kredieten met de mogelijkheden ervan.

  • Hoe werkt een geldreserve?
    Een geldreserve is vaak verbonden aan een debit betaalkaart. Kredietkaarten van dit type hebben meestal een geldreserve tussen 1.250 Euro en 5.000 Euro. De limiet hiervan wordt bij de aanvraag bepaald en vastgelegd. Van deze geldreserve kan u op gelijk welk moment gebruik maken.