Spring naar de inhoud

Creditcards Nederland en België

Vergelijken van voordelige creditcards.

De vervulling van al uw wensen a la carte!

Creditcards Nederland en België
Creditcards Nederland en België

Heel vaak zijn creditcards verbonden aan een bank. Maar de meeste banken geven met hun creditcards slechts uitstel van betaling gedurende een periode van een maand. Creditcards van de meeste banken zijn dus kaarten waarbij je gratis uitstel van betaling geniet.
Achteraf terugbetalen is dus het grote voordeel van een creditcard. Zo moet je op reis geen rekening houden met contant geld of travellercheques. Je betaald je aankopen van de afgelopen maand op het einde van de maand terug aan de kaart uitgevende instelling.

Andere creditcard uitgevers koppelen de faciliteit gespreid betalen aan je creditcard. Gespreid terugbetalen is een kredietopening gekoppeld aan je creditcard. Dit doorlopend krediet kan variëren van € 1.250 tot € 12.500.

Visa creditcard.

Geen interest betalen op een lening!

Wie heeft daar geen oren naar? Want dat is het eigenlijk, een gratis lening als u betaald met
een Visa creditcard. U heeft gemiddeld 3 weken gratis krediet als u uw aankopen met een Visa card betaald. U heeft uitstel van betaling als u betaald met een Visa creditcard.

Met Visa card kan u ook geld opvragen aan geldautomaten met een Visa logo, in Nederland, België en 226 andere landen. Sommige Visa cards hebben een vooraf bepaalde bestedingslimiet aan zich gekoppeld. Deze Visa cards zijn dan gekoppeld aan een doorlopend krediet.

Visa cards hebben behoorlijk wat voordelen

 • Betalen kan gemakkelijk en wereldwijd.
 • Uw uitgaven met creditcard worden maandelijks afgerekend en zijn heel overzichtelijk gepresenteerd.
 • De lopende uitgaven zijn raadpleegbaar via Internetbankieren.
 • Betalingen met creditcard via Internet zijn heel veilig.
 • Betalingen in de Eurozone zijn gratis.
 • Uw uitgaven worden pas op het einde van de maand zonder interest van uw bankrekening.
 • Visa cards zijn de goedkoopste creditcards.

Creditcards met doorlopend krediet

Tegenwoordig opent een creditcard werkelijk alle deuren. Ze biedt u tal van mogelijkheden en is daardoor een onmisbaar hulpmiddel in uw dagelijks leven. Want wat is er gemakkelijker dan gewoonweg uw creditcard te gebruiken om boodschappen te doen, een voorschot te betalen voor de aankoop van meubilair, of uw elektriciteits- en telefoonrekening te betalen? Bespaar tijd op de tolwegen dankzij uw creditcard en betaal op een discrete wijze uw volgende romantische etentje. Met uw creditcard wordt alles vlug en simpel geregeld.

Met uw creditcard kunt u uw dagelijkse aankopen verrichten. Ook als u even wat meer geld nodig hebt, kunt u rekenen op uw creditcard. U kunt de creditcard gebruiken voor grote of onverwachte uitgaven, zoals de aankoop van een computer, een nieuw salon of een schitterend geschenk voor de geboorte van uw petekind. Uw creditcard past zich aan elke situatie aan, vooral aan uw persoonlijke behoeften. Als eenvoudig, veilig en gebruiksvriendelijk betaalmiddel bij uitstek biedt uw creditcard u talloze voorbeelden: flexibiliteit, veiligheid en controle.

Mastercard creditcards

International Card Services BV is de uitgever van Mastercard in Nederland. ICS is uitgever van verschillende creditcards. Ook van Mastercard zijn er verschillende versies verkrijgbaar, elk met eigen mogelijkheden, voordelen, zeer betrouwbaar en hoog betaalcomfort. Met de creditcards van Mastercard kan u wereldwijd vlot en eenvoudig betalen. De meest aanvaarde creditcard ter wereld met meer dan 25 miljoen acceptatiepunten. Wordt in winkels en online vlot aanvaard.

Een Mastercard is geen alledaagse betaalkaart. Met deze creditcard kan u winkelen via internet, per telefoon betalen, bestellen, verzekeringen inroepen en gewaarborgd huren.

De veiligheid en het betaalcomfort dat u gewend bent in de winkels mag u ook verwachten op internet. Als gebruiker van een Mastercard creditcard geniet u van een bescherming tegen frauduleus gebruik. Bij vaststelling van fraude kan u genieten van de Geld Terug Service.

Classic Mastercard card

Zorgeloos betalen met uw Mastercard card. Met een Classic Mastercard geniet u van 24/7 fraudepreventie, een gratis aankoopverzekering, de Mastercard hotelservice en bent u verzekerd bij bagagevertraging, vluchtvertraging en andere reisongemakken. Als extra service kan u genieten van de Mastercard Global Service zodat u wereldwijd telefonisch geholpen wordt met al uw vragen.

Indien u op zoek bent naar een betrouwbare no-nonsens creditcard dan is een Classic Mastercard voor u de ideale creditcard aan een lage jaarlijkse creditcardbijdrage.

Een Classic Mastercard heeft behoorlijk wat voordelen

 • U kan wereldwijd betalen.
 • De Classic Mastercard biedt een standaard bestedingslimiet van € 2.500.
 • Vraag een extra Mastercard voor partner of kinderen ouder dan 18 jaar aan goedkoper creditcardbijdrage.
 • Online rekeningoverzicht van uw aankopen.
 • Kies zelf uw pincode.

Creditcard vergelijken

Vergelijk aanbieders van een creditcard. Om een goede keuze van creditcard te maken dient u voorwaarden, aanvullende verzekeringen, rente, bestedingslimiet, termijnen, eventuele creditcard acties en kosten met elkaar te vergelijken. Dus voordat u overgaat tot aanvragen van een creditcard best vooraf zoveel mogelijk uitgevers van creditcards met elkaar vergelijken. Het overzicht van creditcards op deze en andere pagina’s zijn creditcards die u online kan aanvragen zonder van bank te hoeven veranderen. Dus ongeacht uw huidige bank kan u deze creditcards online aanvragen.

De meest verspreide en bekende creditcards zijn Visa, Mastercard en American Express. Er bestaan nog andere en u kan er nagenoeg overal mee betalen. Maar toch kunnen de verschillen tussen creditcards zeer uiteenlopend zijn. Voor het vergelijken van creditcards kan u best wat tijd reserveren. De belangrijkste verschillen zijn voornamelijk de bestedingslimiet en de eventuele verschuldigde rente bij creditcards met een doorlopend krediet.

Meer informatie over creditcards?