Spring naar de inhoud

Hergroepering leningen, kredieten samenvoegen?

Bespaar met overname van uw leningen

Eén lening voor alle schulden

Lening berekenen
Lening berekenen – Pixabay

Heeft u door onverwachte kosten een aantal kredieten aangegaan of creditcards gebruikt waardoor de maandlast een te zware dobber wordt in uw persoonlijke financiën, dan kan u opteren voor de samenvoeging van al deze kredieten zodat u nog slechts rekening dient te houden met één maandlast die uw persoonlijke uitgaven in evenwicht brengt. Het voordeel is dat de maandelijkse last lager zal zijn daar de lening gespreid wordt over een langere termijn.

Bespaar tot 50% op het bedrag van uw maandelijkse afbetaling. Overnemen van leningen is een specialiteit. Lening vervroegd aflossen? Maak gebruik van onderstaande mogelijkheden. Samenvoegen of inlossen van uw bestaande leningen. Overnemen hypothecaire lening. U wil minder per maand aflossen met een herfinanciering? U wil opnieuw geld overhouden op het einde van de maand? U wil van de verschillende afbetalingen per maand af? Hergroeperen van kredieten is dan een oplossing. Een lening vroeger afbetalen kan perfect door overname lening.

Hergroeperen, samenvoegen, inlossen, herfinancieren, oversluiten hypotheeklening of centraliseren van leningen over een langere termijn in 1 lening verlaagt uw maandelijkse afbetaling. Door onze gegarandeerde lage rentevoet kan de som van uw nieuw krediet voordeliger uitkomen. De winst kan soms varieren tussen de 10% en 50% in uw voordeel. Hou wel rekening met de kosten. Bij het vroegtijdig inlossen van lening, bent u de bank een wederbeleggingsvergoeding verschuldigd.

Lening herfinancieren

Centralisatie van leningen is het betaalbaar maken van uw maandelijkse schuldenlast.

  • Leningen hergroeperen
  • Kredieten bundelen
  • Overname leningen
  • Inlossen kredieten

Ontdek of een kredietovername – lening vervroegd aflossen – uw maandelijkse afbetalingen kan doen verminderen!

  • Samenvoegen van uw bestaande leningen
    U heeft verschillende leningen lopen? Een nieuwe, goedkope lening voor overname of samenvoeging van andere leningen is dan het meest aangewezen voor uw leningen in omloop. Door het samenvoegen of herfinancieren van uw leningen kan u minder per maand afbetalen.