Spring naar de inhoud

Debit card van Mastercard

Debitcard in België en Nederland

Voorafbetaalde debit kaart gratis opladen

Mastercard
Prepaid Mastercard

Een Mastercard kredietkaart wordt aanvaard op meer dan 24 miljoen verkooppunten. Een prepaidkaart is in gebruik niet anders dan een kredietkaart. Zo worden al deze betaalkaarten ook geaccepteerd door PayPal.

Daarom worden tegenwoordig, met deze hoge aanvaardingsgraad van Mastercard in gedachten, ook Debit Cards van Mastercard in Belgie en Nederland verkocht. Net zoals echte kredietkaarten geven deze Debit Cards u de mogelijkheid om veilig en flexibel wereldwijd betalingen uit te voeren.

Een Debit Card van Mastercard die werkt zoals een creditcard heeft als voordeel dat er geen duur krediet of dure kredietopening (Revolving Credit) aan verbonden is. Wie een Prepaid Debit Card aanvraagt gaat geen krediet of lening aan. Net daarom kan iedereen deze oplaadbare kredietkaarten – los van kredietcontrole of BKR-toetsing – aanvragen met 100% goedkeuring.

Een Debit Card van Mastercard is bedoeld om u het principe van kredietkaarten ter beschikking te stellen zonder schulden hoeven te maken. Met Debit Cards kan je geen schulden maken, er bestaat geen kredietrisico en zijn dus voor iedereen geschikt ongeacht de kredietwaardigheid. Er zijn geen financiering of rentelasten verbonden aan deze kaarten omdat ze voorafbetaald zijn. De uitgaven zijn dan ook beperkt tot het bedrag dat vooraf opgeladen werd.

Via Leningen-en-kredieten.com kan u meerdere Debit Cards vergelijken. De goedkoopste Debit Cards in gebruik rekenen geen maandelijkse administratieve kosten aan. Vanzelfsprekende betaald u hierbij dan uitsluitend de transactiekosten. De percentages van deze transactiekosten zijn verschillend per kaartuitgever. Vergelijken is dus de boodschap.

Hoe werkt een Prepaid Debit Card

Na aankoop van uw Prepaid Debit Card kan u via bankoverschrijving veelal gratis geld storten op uw kredietkaart. Gebruik uw Debit Card zoals een klassieke kredietkaart in winkels, restaurants, hotels, auto huren en op Internet. U kan nooit méér aankopen dan er geld beschikbaar is op uw debit kaart. Nooit meer in het rood, nooit geen schulden meer. Zodra u dit verkiest kan u uw voorafbetaalde debit kaart opnieuw opladen. Beheer uw kredietkaart gratis online.

Aanbieders van Prepaid Debit Cards

Vooral in de Verenigde Staten worden Prepaid Debit Cards veel gebruikt en zijn ze vlot verkrijgbaar. In België en Nederland waren ze tot voor enkele jaren minder bekend en tot voor kort niet verkrijgbaar. Daarentegen zijn er in andere Europese landen zoals Engeland, Duitsland en Zwitserland meerdere aanbieders van Prepaid Debit Cards en Creditcards. Kosten Debit Card zijn afhankelijk van de aanbieder.

Via enkele Engelse financiële dienstenverleners kan u bij ons een gratis Virtual MasterCard (virtuele kredietkaart) aanvragen. U betaald uitsluitend transactiekosten van uw verrichtingen. Virtuele creditcards zijn handig als u uitsluitend online aankopen verricht via webwinkels.

Overzicht van financiële dienstenverleners

  • Skrill Prepaid Mastercard
  • NETELLER, A digital wallet that makes managing your money quick, easy and secure
  • Revolut Mastercard account
  • Bunq, bank of The Free
  • Wise, Formerly TransferWise

Meer informatie over Mastercard kredietkaart?