Spring naar de inhoud

Betaalkaarten vergelijken

Vergelijken van voordelige kredietkaarten

Met een kredietkaart hebt u altijd een veilig, makkelijk en voordelig betaalmiddel op zak.

Kredietkaarten
Kredietkaarten – Pixabay

Wat zijn betaalkaarten zoals debetkaarten, kredietkaarten en prepaid kredietkaarten? De meest verspreide betaalkaart is de klassieke debetkaart. Met een debetkaart gaat het geld onmiddellijk na uw verrichting van uw rekening. Een prepaid kredietkaart werkt op dezelfde manier en is dus eigenlijk ook een debetkaart.

Met een kredietkaart krijgt u uitstel van betaling, vaak gekoppeld aan een bank en een uitstel van betaling gedurende 1 maand. Met een kredietkaart heeft veelal meer mogelijkheden dan met een debetkaart. Zowel in binnen- en buitenland kan u er geld mee uit de muur halen, vaak grotere bedragen dan met uw gewone debetkaart.

Bestellen van tickets voor concerten, reserveren van uw vlucht online of op het reisbureau, betalen van aankopen in winkels en via Internet. Vooral aankopen verrichten via Internet, via fax of telefoon gaan heel wat sneller als u een kredietkaart kan gebruiken in plaats van een klassieke overschrijving. Wenst u de mogelijkheid tot spreiding van betaling? Dan zoekt u een kredietkaart met een kredietopening die u uiteraard ook al deze mogelijkheden biedt.

Veel mensen zijn op zoek naar een gratis kredietkaart? Maar een gratis kredietkaart in de letterlijke zin van het woord bestaat niet. Bij kredietkaarten met een kredietopening (Revolving Credit) zal u steeds interesten moeten betalen op kapitaal dat langer uitstaat dan een vooraf bepaalde termijn.

Bovenstaande gezegd zijnde, gratis kredietkaart in termen van: geen jaarlijkse bijdrage betalen, geen maandelijks vaste kosten en geen transactiekosten in de eigen munteenheid bestaat dus wel!
Deze gratis kredietkaart waarvan sprake, is eigenlijk een gratis prepaid kredietkaart. Ook opladen van deze prepaid creditcard via bankoverschrijving is gratis. Daarboven op ontvangt u ook een gratis Virtuele kredietkaart.

De meeste kredietkaarten, vaak verbonden aan een bank, geven u slechts uitstel van betaling gedurende 1 maand.
Dit zijn kredietkaarten waarbij u dus gratis uitstel van betaling krijgt. Andere soorten kredietkaarten of creditcards zijn de kaarten die gekoppeld zijn aan een kredietopening. Deze kredietopeningen kunnen variëren van € 500 tot € 10.000.

Op deze pagina’s krijgt u een overzicht van de soorten kredietkaarten en de mogelijkheden ervan.

 • VISA kaart met geldreserve
  Er wordt u een gebruikslimiet toegestaan in functie van uw kredietaanvraag. De VISA kaart is dus een permanente geldreserve waarbij u zelf bepaalt welke bedragen u opneemt. U mag deze bedragen opnemen naar eigen goeddunken.
 • Visa geldreserve – Visa kaart
  Heeft u meteen cash geld nodig? Met deze Visa kaart kan u cash geld opvragen binnen de bestedingslimiet gekoppeld aan de Visakaart. Geld opvragen kan aan geldautomaten met een Visa logo in België en 226 andere landen.
 • Creditcards Nederland en België
  Vergelijken van voordelige creditcards. Vaak zijn creditcards verbonden aan een bank. Creditcards van de meeste banken zijn kaarten waarbij je gratis uitstel van betaling geniet. Geen interest betalen op een lening! Wie heeft daar geen oren naar? Want dat is het eigenlijk, een gratis lening als u betaald met een Visa creditcard. U heeft ...
 • Alternatief prepaid kredietkaart – Visa creditcard
  Het principe van een prepaid kredietkaart kan ook met deze klassieke Visa kaart toegepast worden. Deze Classic Visa kaart heeft net zoals een prepaid kredietkaart de mogelijkheid om vooraf op te laden. Indien u in aanmerking komt voor een Classic Visa kaart met een kleine geldreserve dan heeft u aan deze kredietkaart een volwaardig ...
 • Visa kaart met echt krediet
  Deze VISA kaart is een echte kredietkaart in de vorm van een geldreserve. Deze geldreserve is van onbepaalde duur. De VISA kaart kan gekoppeld worden aan uw bestaande zichtrekening. U hoeft dus niet van bank te veranderen. Er wordt u een gebruikslimiet toegestaan in functie van uw kredietaanvraag.

Vergelijken van voordelige Visa kaarten

Overzicht van populaire VISA kredietkaarten. Deze VISA kaarten kunnen verbonden worden met uw bestaande bankrekening. Bij welke bank u ook klant bent, deze uitgevers van kredietkaarten leggen geen enkele verplichting op aan welke bankrekening u uw VISA kaart koppelt.

Mogelijkheid tot gespreid betalen. In deze VISA kaart vergelijking treft u kaarten aan die u toelaten om uw openstaand saldo af te betalen. Zo kan u uw terugbetalingen spreiden volgens uw behoeften. Indien u contant betaalt op het einde van de maand, betaalt u geen interesten op deze Visa kaarten. Enkel vanaf het ogenblik dat u het beschikbaar krediet aanspreekt betaalt u maandelijks interesten.

De Visa kredietkaart met al zijn voordelen

 • Exclusieve instrumenten om misbruik van uw Visa kredietkaart te voorkomen.
 • U controleert de rekening van uw Visa kredietkaart online, 24 uur per dag.
 • Ook tijdens het weekend telefonisch bereikbaar.
 • De afbetaling van uw krediet spreiden. Met de Visa kredietkaart wordt het leven u makkelijk gemaakt.
 • U hebt meteen geld nodig? U haalt het zo af van uw Visa kredietkaart of vraag geld aan via de website.
 • Een tegenslag is vlug gebeurd. Maar deze Visa kredietkaart met gratis verzekeringen helpen u even snel uit de nood.
 • Al deze voordelen voor slechts € 5 per jaar!