AlphaCredit geldreserve
Een betaalkaart van het Maestro netwerk met geldreserve tot € 5.000.

Betaalkaart met geldreserve

Bankkaart Met de AlphaCredit betaalkaart beschikt u over een geldreserve verbonden aan een betaalkaart. U gebruikt de AlphaCredit geldreserve zoals u zelf verkiest. U kan van uw geldreserve gebruik maken door te betalen met uw AlphaCredit betaalkaart in alle winkels waar Maestro (Bancontact) betaalterminals zijn. Uiteraard kan u ook geld opvragen aan geldautomaten. Interesten betaalt u uitsluitend op opgenomen bedragen. Neemt u niets op uit uw geldreserve dan betaalt u niets.

Uw maximum kredietlimiet voor de kredietlijn is afhankelijk van wat u nodig heeft. Dat bepaalt u bij de aanvraag van uw geldreserve en ligt tussen € 500 en de € 5.000. Maakt u gebruik van de AlphaCredit geldreserve, dan betaalt u elke maand een vast bedrag afhankelijk van wat u heeft opgenomen. Het is toegestaan om een hoger bedrag terug te betalen of het totale openstaande saldo integraal af te lossen. De aflossing kan zo laag zijn als € 25 per maand. Bij gebruik van de kredietlijn is de kostprijs van de kaart 0,20 % van het schuldsaldo per maand.

Hoe werkt mijn betaalkaart met geldreserve

  • Met de AlphaCredit betaalkaart kan u genieten van een geldreserve tot € 5.000.
  • De AlphaCredit betaalkaart wordt in heel Europa aanvaard u kan uw betaalkaart in winkels gebruiken met Bancontact betaalterminals.
  • Cash geld kan u eenvoudig afhalen in alle geldautomaten in België en Europa.
  • Binnen de 48u kan u een storting ontvangen op uw bankrekening via een eenvoudig telefoontje.
  • De AlphaCredit betaalkaart maakt gebruik van het Maestro netwerk.
  • Bescherm u tegen onheil via de optionele AlphaCredit Protection verzekering.

Meer informatie betaalkaart met geldreserve nodig?

Ik stuur mijn aanvraag door

Trefwoorden: