Kredietkaart met beperkte bestedingslimiet

Kredietkaart met bankoverschrijving

Geld storten op uw kredietkaart

Prepaid kredietkaart alternatiefSommige prepaid kredietkaarten kunnen prijzig zijn. Voorafbetaalde creditcards zijn in elk geval duurder in gebruik dan klassieke kredietkaarten.
Maar indien u in aanmerking komt voor een Classic Visa kaart met een kleine geldreserve (€ 500) dan heeft u aan deze kredietkaart een volwaardig alternatief voor een prepaid creditcard.

Het principe van een prepaid kredietkaart kan ook met deze klassieke Visa kaart toegepast worden. Deze Classic Visa kaart heeft net zoals een prepaid kredietkaart de mogelijkheid om vooraf op te laden. Het is mogelijk om een extra storting uit te voeren vanaf uw bankrekening voordat U een transactie met de Visa kaart doet.

Vereiste voor het bekomen van deze Visa kaart is de leeftijd van 18 jaar bereikt hebben en kredietwaardig zijn. Voordeel is een beperkt bestedingslimiet, geen overbodige kosten, een mogelijkheid van opwaarderen van uw kredietkaart via overschrijving en u moet niet van bank veranderen.

Voorafbetaalde kredietkaarten kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Een voorafbetaalde kredietkaart is bijvoorbeeld handig voor iedereen die principieel tegen kredietkaarten is maar toch van de voordelen van een kredietkaart wil genieten.

Na ontvangst van uw nieuwe klassieke kredietkaart kan u steeds opnieuw de visa kaart opladen via bankoverschrijving.

Meer informatie alternatief prepaid creditcard nodig?

 

Ik stuur mijn aanvraag door

 

 

Trefwoorden: