Oplaadbare betaalkaart

Voorafbetaalde kredietkaart – Prepaid creditcard – kredietkaart zonder schulden

Voorafbetaalde kredietkaartVoorafbetaalde kredietkaarten kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Een voorafbetaalde kredietkaart is bijvoorbeeld handig voor iedereen die principieel tegen kredietkaarten is maar toch van de voordelen van een kredietkaart wil genieten.

De meeste kredietkaarten in België en Nederland geven uitstel van betaling. Bij kredietkaarten uitgegeven door banken worden alle uitgaven met de kredietkaart één keer per maand opgeteld. Daarna worden ze onmiddelijk van je bankrekening gehaald. Dat is handig en levert meer intrest op maar er schuilt eveneens een gevaar in.
Er zijn behoorlijk wat mensen die hun uitgaven met kredietkaarten niet kunnen overzien.

Onder controle houden van de uitgaven. Dat is één van de sterktes van deze voorafbetaalde kredietkaart. Voorafbetaalde kredietkaarten hebben geen enkel kredietrisico. Een voorafbetaalde kredietkaart biedt de kaarthouder het gemak om de uitgaven onder controle te houden. Met een voorafbetaalde kredietkaart kan men immers geen schulden maken. Men kan enkel het bedrag besteden dat vooraf opgeladen werd op de kredietkaart. Er is dus helemaal geen rente verschuldigd op deze oplaadbare betaalkaart.

Een MasterCard Prepaid Card is geschikt als gratis betaalmiddel voor reservaties bij Ryanair vluchten.

De kredietkaart aanvraag is vrij eenvoudig.
Op het online aanvraagformulier kan u uw persoonlijke gegevens inbrengen waarna u een bevestigingsemail ontvangt voor verdere afhandeling. Deze procedure is zuiver administratief en geldt enkel ter identificatie. Na ontvangst van uw nieuwe voorafbetaalde kredietkaart kan u steeds opnieuw de kredietkaart opladen via internationale bankoverschrijving.

Meer informatie prepaid betaalkaart nodig?

Ik stuur mijn aanvraag door

 

 

 

Wie een voorafbetaalde kredietkaart wil aanvragen moet minimum 18 jaar zijn. Een bewijs van identiteit en woonplaats is vereist wegens het beleid tegen witwaspraktijken. Bewijsstukken om uw identiteit en uw adres te bewijzen kunnen bestaan uit kopies, scans of digitale foto’s van identiteitskaart of rijbewijs in kleur en recente gas- water- of elektriciteitsrekening. Zonder deze documenten kan u geen voorafbetaalde kredietkaart bekomen. Een telefonische of SMS bevestiging voor het opwaarderen van een account is mogelijk. De volledige procedure kan u lezen op Aanvragen prepaid betaalkaart.

Trefwoorden: