Herfinanciering hypotheeklening

Overnemen van uw hypothecaire lening

U zoekt ademruimte in uw huishoudbudget? Met een herfinanciering hypothecaire lening bekomt u net dat. Er zijn verschillende redenen waarom u een hypotheeklening zou laten overnemen. Wat uw reden ook is, ga niet overhaast te werk.

De grootste fout die veel mensen maken is een hypothecaire lening herfinancieren zonder deftig marktonderzoek uit te voeren. Voordat u beslist tot overname van uw hypotheeklening wees ervan ovetuigd dat u een herfinanciering aangaat aan de beste voorwaarden. Maar wat is de beste herfinanciering hypothecaire lening?

Neem de tijd om te bepalen wat de beste hypotheeklening is en of die wel degelijk past bij uw budget en uw behoeften. Het doel moet zijn: de beste hypotheeklening te bekomen aan de laagste kosten en laagste maandaflossing. Kiest u voor een aflossing op korte termijn? Of moet u eerder voor 30 jaar of zelf gaan voor een hypothecaire lening op 40 jaar?
Is uw budget eerder krap kies dan resoluut voor de lange termijn. U kan besparen door de fiskale voordelen over de langere termijn.

Herfinanciering hypothecaire lening is niets meer dan een nieuwe hypotheeklening afsluiten. Let wel, aan het herfinancieren van een hypotheeklening zijn kosten verbonden. Bovenop de gebruikelijke kosten zoals hypotheekaktekosten zijn er ook de doorhalingskosten en een wederbeleggingsvergoeding. Neem maximaal 2 jaar om break-even te komen. Duurt het meer dan 2 jaar om de kosten te recupereren dan is overname hypotheeklening af te raden.

Berekening van oversluiten met 125% hypotheeklening

Laat uw dure hypotheeklening overnemen en betaal minder per maand.

Ik stuur mijn aanvraag door

 

 

 

Trefwoorden: