Prepaid creditcards Nederland

Prepaid creditcards bieden geen krediet aangezien ze voorafbetaald zijn. Daarom kan iedereen in Nederland een prepaid creditcard aanvragen ongeacht de kredietwaardigheid. Een Nederlandse prepaid creditcard biedt de gebruiker het comfort de uitgaven onder controle te houden. Met een prepaid creditcard kan men dus geen schulden maken. Een BKR toetsing is dus overbodig.

Een prepaid creditcard is bedoeld om mensen een voorafbetaald bedrag ter beschikking te stellen zonder schulden te maken. Deze prepaid creditcards kan u steeds opwaarderen of opladen door geld op de creditcard te storten vanaf uw bankrekening in Nederland.

Creditcard zonder BKR toetsing

Niet aanvaard voor een creditcard aanvraag? U heeft een BKR notering? Geen probleem. Bij een prepaid creditcard aanvraag is er geen BKR toetsing. Een prepaid creditcard is een creditcard zonder krediet, werkelijk een creditcard zonder schulden dus. U kan immers enkel geld uitgeven dat u vooraf op de kaart heeft opgeladen.

Prepaid creditcard

Doorgaans kan men een creditcard bekomen via het eigen bankkantoor of via een onafhankelijke creditcard uitgever. Voordat een creditcard wordt uitgereikt wordt het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel geraadpleegd. Veelal is aan een creditcard een doorlopend krediet verbonden. Daarom wordt u gecontroleerd op een eventuele negatieve registratie bij BKR. Er bestaat op kredietverstrekking altijd een risico dat u niet kan voldoen aan uw betalingsverplichtingen. Heeft u pecht gehad en heeft u inderdaad een BKR registratie op uw naam dan kan u toch gebruik maken van een alternatieve vorm van creditcard. Dan spreken we van een prepaid creditcard. Een prepaid creditcard Nederland is eigenlijk een debet kaart of debitcard. U kan uitsluitend aankopen verrichten met geld dat op een e-account staat. Bij aankoop gaat het bedrag onmiddelijk van de creditcard en niet op het einde van de maand of na aflossing in termijnen.

Prepaid creditcard aanvragen

Iedereen kan een Prepaid MasterCard aanvragen, zelfs zonder een bankrekening te bezitten. Er wordt geen BKR-toetsing uitgevoerd en er hoeft geen enkel ander kredietbewijs geleverd te worden.

    Lees meer over prepaid creditcards Nederland