Prepaid debit kaart
Debitcard in België en Nederland – Voorafbetaalde debit kaart gratis opladen

Prepaid debitcardEen Mastercard kredietkaart (creditcard) wordt aanvaard op meer dan 24 miljoen verkooppunten. Een prepaidkaart is in gebruik niet anders dan een kredietkaart. Zo worden al deze prepaid creditcards ook geaccepteerd door PayPal.

Daarom worden tegenwoordig, met deze hoge aanvaardingsgraad van Mastercard in gedachten, ook prepaid creditcards oftewel Debit Cards (debitcards – debit kaart) van Mastercard in Belgie en Nederland verkocht. Net zoals echte kredietkaarten geven deze Debit Cards u de mogelijkheid om veilig en flexibel wereldwijd betalingen uit te voeren.

Een Debit Card van Mastercard die werkt zoals een creditcard heeft als voordeel dat er geen duur krediet of dure kredietopening (Revolving Credit) aan verbonden is. Wie een Prepaid Debit Card (prepaid creditcard) aanvraagt gaat geen krediet of lening aan. Net daarom kan iedereen deze oplaadbare kredietkaarten – los van kredietcontrole of BKR-toetsing – aanvragen met 100% goedkeuring.

Een Debit Card van Mastercard is bedoeld om u het principe van kredietkaarten ter beschikking te stellen zonder schulden hoeven te maken. Met Debit Cards kan je geen schulden maken, er bestaat geen kredietrisico en zijn dus voor iedereen geschikt ongeacht de kredietwaardigheid. Er zijn geen financiering of rentelasten verbonden aan deze Debit Cards omdat ze voorafbetaald zijn. De uitgaven zijn dan ook beperkt tot het bedrag dat vooraf opgeladen werd.

Via Leningen-en-kredieten.com kan u meerdere Debit Cards vergelijken. De goedkoopste Debit Cards in gebruik rekenen geen maandelijkse administratieve kosten aan. Vanzelfsprekende betaald u hierbij dan uitsluitend de transactiekosten. De percentages van deze transactiekosten zijn verschillend per kaartuitgever. Vergelijken is dus de boodschap.

Hoe werkt een Prepaid Debit Card

  • Na aankoop van uw Prepaid Debit Card kan u via bankoverschrijving veelal gratis geld storten op uw kredietkaart.
  • Gebruik uw Debit Card zoals een klassieke kredietkaart in winkels, restaurants, hotels, auto huren en op Internet.
  • U kan nooit méér aankopen dan er geld beschikbaar is op uw debit kaart. Nooit meer in het rood, nooit geen schulden meer.
  • Zodra u dit verkiest kan u uw voorafbetaalde debit kaart opnieuw opladen.
  • Beheer uw kredietkaart gratis online.

Aanbieders van Prepaid Debit Cards:
Vooral in de Verenigde Staten worden Prepaid Debit Cards veel gebruikt en zijn ze vlot verkrijgbaar. In België en Nederland zijn ze voorlopig minder bekend en tot voor kort niet verkrijgbaar. Daarentegen zijn er in andere Europese landen zoals Engeland, Duitsland en Zwitserland meerdere aanbieders van Prepaid Debit Cards en Creditcards. Kosten Debit Card zijn afhankelijk van de aanbieder.

Via enkele Engelse financiële dienstenverleners kan u bij ons een gratis Virtual MasterCard (virtuele kredietkaart) aanvragen. U betaald uitsluitend transactiekosten van uw verichtingen. Virtuele creditcards zijn handig als u uitsluitend online aankopen verricht via webwinkels.

Meer informatie prepaid betaalkaart nodig?

Ik stuur mijn aanvraag door

 

 

Wie een prepaid betaalkaart wil aanvragen moet minimum 18 jaar zijn. Een bewijs van identiteit en woonplaats is vereist wegens het beleid tegen witwaspraktijken. Bewijsstukken om uw identiteit en uw adres te bewijzen kunnen bestaan uit kopies, scans of digitale foto’s van identiteitskaart of rijbewijs in kleur en recente gas- water- of elektriciteitsrekening. Zonder deze documenten kan u geen prepaid betaalkaart bekomen. Een telefonische of SMS bevestiging voor het opwaarderen van een account is mogelijk. De volledige procedure kan u lezen op Aanvragen prepaid betaalkaart.

Trefwoorden: