Prepaid kredietkaart gratis opladen
Prepaid creditcard – Voorafbetaalde kredietkaart voor België en Nederland

Prepaid creditcardsPrepaid creditcards hebben geen kredietrisico omdat ze voorafbetaald zijn. Hierdoor kan iedereen een Prepaid creditcard aanvragen ongeacht hun kredietwaardigheid. Een Prepaid creditcard biedt de kaarthouder het gemak om de uitgaven onder controle te houden. Met een Prepaid creditcard kan men immers geen schulden maken. Opladen creditcard kan via gratis overschrijving.

Prepaid creditcards worden in eerste instantie vaak aangeboden als virtuele creditcards. Deze virtuele creditcards zijn onstaan om de veiligheid bij online betalingen te verhogen. Met een virtuele creditcard krijgt men een online account waarbij wegwerp-kredietkaartnummers uitgereikt worden. Deze kredietkaartnummers zijn maar geldig voor 1 enkele aankoop.

Iedereen ter wereld kan een virtuele prepaid creditcard aanvragen. Men hoeft enkel ouder dan 18 jaar te zijn en zich te kunnen legimiteren. Kredietkaart aanvragen is gemakkelijk. Goedkeuring gegarandeerd. Deze kredietkaarten werken net zoals een normale kredietkaart wanneer u online aankopen doet. Ze zijn meestal niet gebonden aan een bankrekening maar aan een eigen online management systeem. Er zijn geen financiering of rentelasten verbonden aan deze kredietkaarten omdat ze voorafbetaald zijn. De uitgaven zijn dan ook beperkt tot het bedrag dat opgeladen werd.

Sommige uitgevers van virtuele creditcards bieden de optie van een plastic creditcard. Deze plastic creditcards kunnen gebruikt worden in elke handelszaak wereldwijd waar men kredietkaarten aanvaard. In België zijn geen aanbieders van Prepaid creditcards. Je kan uitgevers van deze kredietkaarten wel vinden in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten van Amerika, Nederland en Duitsland.

Een prepaid Visa kaart is bedoeld om mensen een voorafbetaald bedrag ter beschikking te stellen zonder schulden te maken. Deze Prepaid creditcards kan u steeds opwaarderen of opladen door geld op de creditcard te storten vanaf uw zichtrekening.

Meer informatie prepaid betaalkaart nodig?

Ik stuur mijn aanvraag door

 

 

Wie een prepaid betaalkaart wil aanvragen moet minimum 18 jaar zijn. Een bewijs van identiteit en woonplaats is vereist wegens het beleid tegen witwaspraktijken. Bewijsstukken om uw identiteit en uw adres te bewijzen kunnen bestaan uit kopies, scans of digitale foto’s van identiteitskaart of rijbewijs in kleur en recente gas- water- of elektriciteitsrekening. Zonder deze documenten kan u geen prepaid betaalkaart bekomen. Een telefonische of SMS bevestiging voor het opwaarderen van een account is mogelijk. De volledige procedure kan u lezen op Aanvragen prepaid betaalkaart.

Trefwoorden: