Een voorafbetaalde Mastercard leverbaar voor België – Prepaid Mastercard België

prepaid Skrill Mastercard

Skrill – Moneybookers biedt ook op de Belgische markt zijn prepaid Mastercard aan. Voor de Nederlandse markt zijn er reeds verschillende leveranciers van prepaid kredietkaarten actief zoals de Exacard Prepaid MasterCard. De Moneybookers Mastercard Prepaid card is een volwaardige bankkaart, waarop vooraf een bepaald bedrag is gestort. De prepaid Mastercard is ook herlaadbaar, maar er kan geen krediet mee worden opgenomen. Er is dus geen kredietlijn verbonden aan deze prepaid Mastercard.

Uw Skrill – Moneybookers Mastercard is een herlaadbare kredietkaart die u toelaat uw budget perfect onder controle te houden. Uw prepaid MasterCard is rechtstreeks gekoppeld aan uw Moneybookers account. Moneybookers is daarmee de eerste e-account leverancier die geen splitsing heeft tussen het e-account en zijn kredietkaart. In tegenstelling met andere prepaid creditcard uitgevers heeft u hiermee onmiddelijk toegang tot uw geld zonder dat u eerst moet opladen vanaf uw e-account. Moneybookers MasterCard werkt in die zin met het gebruiksgemak en comfort van een traditionele bankrekening in de offline wereld. Iedereen die een Moneybookers e-account heeft kan de Moneybookers Mastercard Prepaid card aanvragen.

Met een Skrill – Moneybookers Mastercard kan u winkelelen op miljoenen sites en winkels waar MasterCard kaarten worden geaccepteerd, plus 60.000 online handelaren die Skrill – Moneybookers accepteren. De Skrill – Moneybookers Mastercard is geautoriseerd door de FSA (Financial Services Authority) op basis van de Electronic Money Regulations 2011 voor de uitgifte van e-accounts.

Mogelijkheden van uw prepaid MasterCard:

  • Gratis online/offline winkeltransacties
  • Geen jaarlijkse vergoeding, geen maandelijkse kosten
  • Geldopname bij geldautomaten tegen een vaste vergoeding van € 1,80, thuis of in het buitenland
  • Valuta’s: 40 munteenheden waarvan hier enkele vermeld – EUR – GBP – USD – CHF
  • Skrill – Moneybookers Prepaid card maakt gebruik van het Mastercard netwerk
  • Prepaid Mastercard wordt wereldwijd aanvaard
  • Alle aanvragen worden aanvaard en goedgekeurd
  • Budget kan perfect onder controle gehouden worden – geen krediet verlening – geen schulden
  • Ontvang direct de uitbetalingen van iemand met een Moneybookers account

Meer informatie prepaid betaalkaart nodig?

Ik stuur mijn aanvraag door

 

 

 

Wie een prepaid betaalkaart wil aanvragen moet minimum 18 jaar zijn. Een bewijs van identiteit en woonplaats is vereist wegens het beleid tegen witwaspraktijken. Bewijsstukken om uw identiteit en uw adres te bewijzen kunnen bestaan uit kopies, scans of digitale foto’s van identiteitskaart of rijbewijs in kleur en recente gas- water- of elektriciteitsrekening. Zonder deze documenten kan u geen prepaid betaalkaart bekomen. Een telefonische of SMS bevestiging voor het opwaarderen van een account is mogelijk. De volledige procedure kan u lezen op Aanvragen prepaid betaalkaart.

Trefwoorden: