Geld lenen voor een vakantie?

Een reislening of vakantiekrediet aangaan volgens het principe van een persoonlijke lening is niet de beste keuze.
Het getuigd van gezond verstand om de looptijd van een lening korter te houden dan de levensduur van een product of dienstverlening.

Een vakantie is meestal na enkele dagen, soms enkele weken voorbij. Indien u de luxe heeft om maanden op reis te gaan bent u waarschijnlijk op de verkeerde website. Als u een reislening zou aangaan voor een vakantie op afbetaling gebaseerd op een persoonlijke lening, bent u de lening nog aan het aflossen terwijl uw vakantie al voorbij is.

Als u echt een krediet wil aangaan voor een vakantie kiest u beter voor een doorlopend krediet. Met een doorlopend krediet bepaalt u zelf wanneer u geld opneemt en aflost. Deze flexibele, goedkope lening geeft u de mogelijkheid om vervroeg boetevrij af te lossen en u heeft altijd geld beschikbaar voor uw reisplannen.

Een ander alternatief is gebruik maken van uw creditcard. Met een creditcard gekoppeld aan een doorlopend krediet heeft u al een alternatief voor uw vakantiekrediet. De Classic Mastercard is zulk een creditcard. Met deze creditcard kunt u wereldwijd bij meer dan 25 miljoen verkooppunten betalen en bij ruim 900.000 geldautomaten geld opnemen. De Classic Mastercard heeft een standaard bestedingslimiet van € 2.500.

Voordat u overgaat tot het opnemen van een vakantiekrediet kan u best alles goed afwegen. Lenen voor een luxeproduct als een vakantie is niet echt aangeraden.

Meer informatie over vakantielening nodig?

Ik stuur mijn aanvraag door