Spring naar de inhoud

Vakantie op afbetaling

Vakantiekrediet. Geld lenen voor uw reis.

Geniet onmiddelijk van een heerlijke vakantie met dit reiskrediet

Luchthaven – Pixabay

Vakantiekrediet is een vakantie op afbetaling. Onmiddelijk genieten van uw droomreis dankzij het reiskrediet. Het is leuk om over wat extra geld te kunnen beschikken tijdens de vakantie. Tijdens de vakantie wil je optimaal genieten en relaxen en daar helpt een ruimer vakantiebudget goed bij. Met het vakantiekrediet kan dat perfect zonder je zorgen te hoeven te maken. Gun jezelf een droomvakantie met dit reiskrediet.

Zonder uw spaargeld hoeven aan te spreken op vakantie. Met een vakantie op afbetaling blijft uw spaargeld intrest opbrengen. Ongeacht het type vakantie dat u boekt, via ons overzicht en vergelijkingen worden u meerdere vakantiekredieten aangeboden. Georganiseerde reis, zelf samengestelde reis, safari, citytrip, dichtbijvakantie, reis op maat, vliegreis, autovakantie, busvakantie of strandvakantie, het kan voor alle reisvormen. Vertrekken zonder u zorgen hoeven te maken over uw vakantiebudget voor maximale ontspanning. Of u nu kiest voor een dichtbijvakantie of exotisch vakantieoord alle bedragen zijn mogelijk.

Vakantie van uw dromen zonder uw spaarcenten aan te spreken.

De vakantieperiode is de periode bij uitstek om wat extra geld ter beschikking te hebben. Tijdens je vakantie wil je je immers niet druk maken.
Met een vakantiekrediet kun je als consument eenvoudig extra bestedingsruimte creëren. Gun jezelf een droomvakantie met de reislening.

Wij bieden u verscheidene mogelijkheden om uw reis te financieren, ongeacht het type vakantie u boekt. Het kan voor alle reisvormen: citytrip, reis op maat, strandvakantie, autovakantie, vliegreis, dichtbijvakantie, safari, georganiseerde reis of zelf samengestelde reis. Zo kunt u snel en in alle rust vertrekken en dus volop van uw reis genieten. Afhankelijk van de inhoud van de reis kiest u zelf het bedrag dat u wenst te ontlenen en dit vanaf € 550.

Vakantie boeken met kredietkaart met geldreserve

U kunt uw vakantie ook financieren met de Visa kredietkaart met geldreserve. Met uw Visa kredietkaart, kunt u de betaling van uw vakantie spreiden, net als alle andere verblijfskosten. Visa kredietkaarten worden in bijna alle winkels en hotels in de belangrijkste vakantie-plaatsen en steden geaccepteerd.
U moet dus geen grote bedragen mee op reis te nemen als u met vakantie gaat.

Hoe financiert u uw droomreis?

Kies voor het vakatiekrediet als uw reisbudget hoger ligt dan € 2.500.
Boekt u eerder een goedkope reis dan kan u gebruik maken van uw geldreserve vanaf € 500.
Maak gebruik van de kredietkaart met geldreserve vanaf € 3.000. Ze is bruikbaar in België en 226 andere landen.

Simulatie van uw vakantiekrediet

Indien u dit wenst kan u ook zelf uw vakantiekrediet op maat berekenen, online aanvragen en afsluiten. Last-minute reisaanbieding gezien
en het vakantiegeld nog niet ontvangen? Het vakantiekrediet biedt u de oplossing. Zie voor een reislening ook bij lening op afbetaling.

Op deze pagina’s krijgt u een overzicht van vakantieleningen en de mogelijkheden ervan.

  • Financieel zorgeloos op vakantie
    Stel je vakantiebudget vooraf op door een goede voorbereiding en planning. Als je een uitgewerkt budget kan overzien zal je met een gerust hart op vakantie kunnen vertrekken. Het financieelplan dat vandaag werd voorbereid kan je gebruiken als basis om te shoppen voor een goedkope vakantielening.
  • Vakantie gespreid betalen
    Geld lenen voor vakantie kan tegenwoordig via meerdere kredietverstrekkers. Maar waarom geen gebruik maken van een rechtstreeks vakantiekrediet?
  • Beste keuze voor vakantielening
    Een reislening of vakantiekrediet aangaan volgens het principe van een persoonlijke lening is niet de beste keuze. Het getuigd van gezond verstand om de looptijd van een lening korter te houden dan de levensduur van een product of dienstverlening.