Vliegvakantie op afbetaling.

VliegvakantieGeld lenen voor vakantie kan tegenwoordig via meerdere kredietverstrekkers. Maar waarom geen gebruik maken van een rechtstreeks vakantiekrediet?

De budget touroperator Corendon biedt bij het boeken van uw reis de mogelijkheid om te kiezen voor een vakantie op afbetaling. Om een vliegticket op afbetaling te boeken maakt Corendon gebruik van Paybreak. Met Paybreak kan u een financiering voor uw vakantie aangaan.

Het gespreid betalen van uw vakantie met Paybreak kan zelfs bij een last minute boeking tot 6 weken voor vertrek. Let op, het vakantiekrediet van Paybreak kan enkel vooraf bij het reserveren van uw vakantie. Heeft u al een reis vastgelegd bij Corendon zonder Paybreak te gebruiken dan kan dit niet meer gewijzigd worden. Uiteraard kan u dan nog wel een onafhankelijk vakantiekrediet aangaan.

Hoe verloopt het afbetalen van uw vakantie?

Heeft u uw reis en de reislening ruim van te voren aangevraagd dan betaald u eerst de aanbetaling in delen terug.
Zes weken voor vertrek van uw vlucht start u met de aflossing van het restant van de vliegtickets op afbetaling. U betaalt uw reis dan in vaste maandelijkse termijnen terug. Afhankelijk van de periode van boeken betaalt u uw reis af in 12 tot 14 maandelijkse aflossingen. Het vakantiekrediet van Paybreak is opgebouwd uit twee delen en is opgedeeld in een aanbetaling voor uw reis en een restantbedrag.

De goedkeuring van uw vakantie op afbetaling wordt snel beslist. De beslissing van uw lening valt in enkele minuten. In sommige gevallen dient een aanvraag nader bekeken te worden waarna u gemiddeld na 15 minuten een antwoord op het vakantiekrediet onvangt.

Met de vakantielening van Paybreak kan u met een gespreide afbetaling op een gemakkelijke, voordelige en veilige manier uw reis boeken. Dit reiskrediet geeft u meer keus in het aanbod van vakantiebestemmingen. Het maakt maar een klein verschil in het maandbedrag en krijgt meer luxe op uw reis. U heeft overzichtelijke kosten en een gespreide betaling op een looptijd van ongeveer een jaar. U heeft steeds de mogelijk om voortijdig uw lening in te lossen volledig boetevrij.

De procedure voor het aanvragen van een reiskrediet via Paybreak is eenvoudig.

  • U zoekt uw droomreis uit het aanbod van Corendon.
  • U boekt uw reis en kiest voor betaling met Paybreak.
  • Nu kan u uw reiskrediet aanvragen via Paybreak.
  • Uw aanvraag wordt verzonden naar Paybreak.
  • Na een snelle controle en beslissing weet u of u uw reis in termijnen kunt afbetalen.
  • Opgelet! Indien uw vakantielening niet werd goedgekeurd dient u via de reguliere manier te betalen

Paybreak is een doorlopend krediet zonder opname-mogelijkheid en voldoet aan de eisen van de Wft (Wet Financieel Toezicht) en het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).

Meer informatie over vakantiekrediet nodig?

Ik stuur mijn aanvraag door

Trefwoorden: